• SIGURNOSNA OPREMA

  Kada danas govorimo o kvalitetu života, bezbednost je na prvom mestu. Broj provala je u porastu i veoma važno je da brinemo o bezbednosti. Bezbednost vaseg doma mora da se poveća, ako želite da bezbedno čuvate Vaš novac, svoje dragocene stvari, dokument isl. Izdvajamo iz ponude: sefove, katance, cilindre, brave, italijanska blindirana vrata, elektrobrave, ključeve...

 • LASERSKO GRAVIRANJE I SEČENJE

  Nudimo Vam mogućnost da realizujete svoje ideje koristići sofisticiranu lasersku tehnologiju. Ograničenja, iako prisutna, svedena su na minimum tako da Vaša kreativnost može doći do punog izražaja. Usluge laserskog sečenja i graviranja mogu se koristiti u najrazličitijim industrijama i pri radu sa mnogim materijalima, počev od tekstila, preko drveta, akrila...

 • REKLAMNI MATERIJAL

  Na našoj stranici možete videti reklamne materijale koje želite da kupite, a i one za koje do sada niste ni znali da postoje, mi Vam nudimo razne proizvode koje možete brendirati logom Vaše firme ili brenda, koji proizvodite ili zastupate.

 • DIGITALNA ŠTAMPA I FOTOKOPIRANJE

  Digitalna štampa do formata A3+ (dimenzija papira 330 x 487 mm, površina štampe 321 x 480 mm). Rezolucija štampe od 1200 dpi daje izuzetan kvalitet i oštrinu štampe sa finim detaljima. Za štampanje koristimo papire od 80 do 300 gr/m2.

 • PEČATI I SVA DODATNA OPREMA

  COLOP pečati višenamenski plastični printer za svakodnevnu upotrebu. Sa ugrađenim tamponom. Moderan dizajn koji čini printer manjim i lakšim za korišćenje. Dostupan u više veličina i formata.

 • OBELEŽIVAČI POSLOVNOG PROSTORA

  Logotipi (plastični, drveni), izdrada reklamnih ploča za firme, obeleživači privezaka za hotele

 
Vaša korpa je prazna